Raskautta suunnittelevat naisparit ja sinkkunaiset,

InOva tarjoaa tänäkin vuonna naisparien ja itsellisten naisten IVF-hoidot sekä niihin liittyvät pakastetun alkion siirrot tasa-arvoiseen hintaan eli annamme kela-korvauksen suuruisen alennuksen hoidon loppusummasta. Koeputkihedelmöityshoidossa (IVF) etu on noin 600 €/hoito ja pakastetun alkion siirrossa etu on noin 150 €/hoito.

Kätilön tekemän inseminaation hinta on arkisin 130 € ja iltaisin/viikonloppuisin 180 €. Hinta sisältää kätilön tekemän inseminaation, uä-tutkimuksen inseminaation yhteydessä sekä siemennesteen käsittelyn. Siittiöt on hankittava erikseen.

Kysy lisätiedot puh. 017 2631700, info@inova.fi tai kotisivujemme chatin kautta.

Tervetuloa InOvaan!

Koeputkihedelmöityshoitoja ja pakastealkionsiirtoja koskeva etu on voimassa 8.3.-31.12.2019 toteutettavissa hoidoissa ja sen edellytyksenä on kela-korvauskriteeristön täyttyminen: hoidettavan naisen tulee olla steriloimaton ja alle 43-vuotias. Etua voi hyödyntää korkeintaan kolmessa IVF/ICSI-hoidossa ja niihin littyvissä pakastetun alkion siirroissa. Etua ei voi hyödyntää, jos asiakas on oikeutettu kela-korvaukseen lapsettomuutta aiheuttavan perussairauden tms. vuoksi. Etu ei koske lahjamunasoluhoitoja eikä inseminaatioita. Etu koskee vain InOvassa tehtyjä käyntejä. InOvalla on oikeus muuttaa hoitohinnoitteluja ja tämän edun voimassaoloaikaa. Edun suuruus vaihtelee tehdyn hoitokokonaisuuden mukaan ja se perustuu voimassaoleviin Kelan korvaustaksoihin. Kyseessä ei ole Kela-korvaus, vaan alennus hoitohinnasta. Hoitohintoihin voit tutustua hinnastossa ja halutessasi saat henkilökohtaisen hinta-arvion InOvasta. Hoitohinnat eivät sisällä lääkkeitä eikä siittiöitä.

suomalaista_palvelua_su_eng_blue_rgb