Raskautta suunnittelevat naisparit ja sinkkunaiset,

InOva tarjoaa naisparien ja itsellisten naisten IVF-hoidot sekä niihin liittyvät pakastetun alkion siirrot tasa-arvoiseen hintaan eli annamme kela-korvauksen suuruisen alennuksen hoidon loppusummasta. Koeputkihedelmöityshoidossa (IVF) etu on noin 600 € ja pakastetun alkion siirrossa etu on noin 150 €. IVF-paketti sisältää kolme uä-käyntiä InOvassa, munasolujen keräyksen ja siittiöiden pesukäsittelyn, hedelmöityksen, alkioiden blastokystiviljelyn sekä alkionsiirron. Hoitopakettien hinnat näet hinnastosta.

InOvassa kätilöt tekevät suurimman osan inseminaatioista ja hoitotulokset ovat oikein hyvät! Inseminaation hinta on arkisin 130 € ja iltaisin/viikonloppuisin 180 €. Hinta sisältää kätilön tekemän inseminaation ja siemennesteen käsittelyn. Siittiöt on hankittava erikseen.

Kysy lisää puh. 017 2631700, info@inova.fi tai kotisivujemme chatin kautta.

Tervetuloa InOvaan!

IVF-hoitoja ja pakastealkionsiirtoja koskeva etu on voimassa 8.3.-31.12.2018 toteutettavissa hoidoissa ja sen edellytyksenä on kela-korvauskriteeristön täyttyminen: hoidettavan naisen tulee olla alle 43-vuotias eikä sterilisaatiota saa olla tehtynä. Etua voi hyödyntää korkeintaan kolmessa IVF/ICSI-hoidossa ja niihin littyvissä pakastetun alkion siirroissa. Etua ei voi hyödyntää, jos asiakas on oikeutettu kela-korvaukseen lapsettomuutta aiheuttavan perussairauden tms. vuoksi. Etu ei koske lahjamunasoluhoitoja eikä inseminaatioita. Etu koskee vain InOvassa tehtyjä käyntejä. InOvalla on oikeus muuttaa hoitohinnoitteluja ja tämän edun voimassaoloaikaa. Edun suuruus vaihtelee tehdyn hoitokokonaisuuden mukaan ja se perustuu voimassaoleviin Kelan korvaustaksoihin. Kyseessä ei ole Kela-korvaus, vaan alennus hoitohinnasta. Hoitohintoihin voit tutustua hinnastossa ja halutessasi henkilökohtaisen hinta-arvion, saat sen InOvasta. Hoitohinnat eivät sisällä lääkkeitä eikä siittiöitä.