Seksuaaliterapia

Seksuaaliterapian tarkoituksena on auttaa erilaisten seksuaalisuutta käsittelevien pulmien ratkomisessa. Seksuaaliterapiassa pysähdytään erilaisten seksuaalisuuteen ja seksuaali-identiteettiin liittyvien kysymysten sekä toiminnallisten häiriöiden äärelle. Toiminnallisilla häiriöillä tarkoitetaan muun muassa seksuaalista haluttomuutta, orgasmihäiriöitä, erilaisia kiputiloja ja erektiohäiriöitä. Lapsettomuuteen, raskauteen ja synnytykseen liittyvä huoli, pelko ja ahdistus sekä niihin liittyvä neuvonta ovat myös terapiavastaanotolla käsiteltäviä asioita.

InOvassa vastaanottoa pitää erityistason seksuaaliterapeutti (NACS) ja kätilö Anu Hytönen. Hän on työskennellyt vuodesta 2002 kätilötyön parissa ja kohdannut kaikenikäisiä naisia ja perheitä erilaisissa elämäntilanteissa, iloissa ja suruissa. Anu on valmistunut seksuaaliterapeutiksi vuonna 2007, jonka jälkeen hän on pitänyt vastaanottoa kätilötyön ohessa. Saadakseen entistä monipuolisempaa osaamista ja ymmärrystä parisuhteen pulmatilanteisiin sekä kommunikaatiovaikeuksiin, hän on opiskellut lisäksi tunnekeskeisen pariterapian perusteet. Anu Hytönen on mielenterveys-, trauma- ja kriisityön kliinisesti erikoistunut osaaja, jolla on syvällistä ymmärrystä ja kykyä kohdata asiakkaat laaja-alaisesti.

Vastaanotolla voidaan käsitellä juuri niitä asioita, jotka tässä hetkessä tuntuvat merkityksellisiltä. Keskustelu on luottamuksellista sekä asiakkaan toiveiden, tarpeiden ja voimavarojen mukaan etenevää. Voit tulla vastaanotolle yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa.

Voimme kulkea matkaa turvallisesti yhdessä, pysähtyä tarkastelemaan asioita ja katsoa eteenpäin. Toisinaan jo yksi tapaamiskerta voi tuoda paljon apua.

Olet lämpimästi tervetullut Anu Hytösen vastaanotolle InOvaan!

Ajanvaraus netistä tai soittamalla puh. 017 2631700 tai lähetä viesti chatin tai sähköpostin kautta info@inova.fi

Ajanvaraus seksuaaliterapiaan

Voit varata seksuaaliterapia-ajan netistä. Yksilöajalle on varattu 45 min (75 €) ja pariskunta-ajalle 90 min (145 €). Tervetuloa!

 

InOva – intohimona vaativat hedelmöityshoidot

Tavoitat meidät verkosta 24/7.

+358 (0)17 263 1700

info@inova.fi

Ajurinkatu 16, 70110 Kuopio