InOvan tiimi saa vahvistusta seksuaaliterapeutti Anu Hytösestä! 🌸

Anun ensimmäiset vastaanottoajat ovat seuraavasti:

Ke 2.9.20 klo 9.00, klo 10.00 ja klo 11.00
To 3.9.20 klo 16.00, klo 17.00 ja klo 18.00

Voit varata ajan soittamalla 017 263 1700 tai lähettämällä viestiä chatin tai sähköpostin kautta info@inova.fi.

Vastaanoton hinnat ovat:

  • 45 min 75 €
  • 90 min 145 €

Alta voit lukea Anun esittelyn. Tervetuloa!

****

Hei!

Nimeni on Anu, pidän keskusteluvastaanottoa InOva klinikassa Kuopion keskustassa. Olen erityistason seksuaaliterapeutti (NACS) ja pohjakoulutukseltani kätilö. Olen saanut työskennellä vuodesta 2002 kätilötyön parissa ja kohdata kaikenikäisiä naisia ja perheitä erilaisissa elämäntilanteissa, iloissa ja suruissa. Vuonna 2007 valmistuin seksuaaliterapeutiksi, jonka jälkeen olen pitänyt vastaanottoa kätilötyön ohessa. Saadakseni entistä monipuolisempaa osaamista ja ymmärrystä parisuhteen pulmatilanteisiin sekä kommunikaatiovaikeuksiin, opiskelin lisäksi tunnekeskeisen pariterapian perusteet. Mielenterveys-, trauma- ja kriisityön kliinisesti erikoistuneena osaajana olen saanut syvällisempää ymmärrystä ja kykyä kohdata asiakkaat entistä laaja-alaisemmin.

Seksuaaliterapian tarkoituksena on auttaa erilaisten seksuaalisuutta käsittelevien pulmien ratkomisessa. Seksuaaliterapiassa pysähdymme erilaisten seksuaalisuuteen ja seksuaali-identiteettiin liittyvien kysymysten sekä toiminnallisten häiriöiden äärelle. Toiminnallisilla häiriöillä tarkoitetaan muun muassa seksuaalista haluttomuutta, orgasmihäiriöitä, erilaisia kiputiloja ja erektiohäiriöitä. Lapsettomuuteen, raskauteen ja synnytykseen liittyvä huoli, pelko ja ahdistus ovat myös terapiavastaanotollani käsiteltäviä asioita. Myös lahjasukusoluneuvonta kuuluu työhöni.

Voimme käsitellä juuri niitä asioita, jotka tässä hetkessä tuntuvat Sinulle merkityksellisiltä. Keskustelu on luottamuksellista sekä toiveittesi, tarpeittesi ja voimavarojesi mukaan etenevää. Voit tulla vastaanotolleni yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa. Voimme kulkea matkaa turvallisesti yhdessä, pysähtyä tarkastelemaan asioita ja katsoa eteenpäin. Toisinaan jo yksi tapaamiskerta voi tuoda paljon apua. Olet lämpimästi tervetullut keskustelemaan kanssani InOva klinikkaan!