LT, naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri, lapsettomuuslääkäri Paula Kuivasaari-Pirinen aloittaa InOvassa vakituisena lääkärinä 1.1.2021 alkaen.

Monelle asiakkaistamme Paula Kuivasaari-Pirinen on jo tuttu, sillä hän on pitänyt vastaanottoa InOvassa vuodesta 2013 alkaen. Olemme iloisia saadessamme Paulan nyt pysyvästi vahvistamaan tiimiämme 🌸

Voit tutustua Paulan osaamiseen ja mielenkiinnon kohteisiin alta:

”Olen valmistunut gynekologiksi 2014 ja lisääntymislääketieteen lisäkoulutuksen suoritin 2018. Väittelin tohtoriksi 2013, väitöskirjani käsitteli koeputkihedelmöityshoitojen onnistumista sekä sopeutumista lapsettomuuteen. Lapsettomuushoitojen lisäksi mielenkiintoni kohteita ovat kuukautiskiertohäiriöt, ehkäisyongelmat, vaihdevuosien hormonihoito, endometrioosi ja muut lantion alueen kiputilat kuten vulvodynia. Jos kysymyksessä on elämäsi ensimmäinen gynekologinen tutkimus tai sinulla on pelko sitä kohtaan, lupaan että teen tutkimuksen silkkihansikkain!

Parasta työssäni on, kun olen saanut kulkea lasta toivovan potilaan rinnalla ja nähdä onnistuneita tuloksia. Voiko parempaa työtä olla?”

Ihanaa uutta vuotta kaikille ja tervetuloa InOvaan!