Gynekologin vastaanotto

Hedelmöityshoitojen lisäksi naistentautien erikoislääkärimme hoitavat ja tutkivat kaikkia gynekologisia vaivoja sekä edistävät naisen terveyttä aina nuorista naisista iäkkäisiin rouviin.

Gynekologin vastaanotolla voidaan ratkoa ehkäisyyn, vuotohäiriöihin, vaihdevuosiin, laskeumiin, endometrioosiin, kuukautiskipuihin, yhdyntäkipuihin, yhdyntävaikeuksiin, tulehduksiin tai muihin naistentautien erikoisosaamista vaativiin pulmiin liittyviä asioita. Gynekologinen vuositarkastus ilman erityisiä vaivoja on yhtä tärkeä käynti.

Lääkärimme hoitavat myös nuoria naisia, joille ei ole aiemmin tehty gynekologista tutkimuksia. Ehkäisyn aloittaminen ja vaikkapa vuoto-ongelmien tai kuukautiskipujen syyn selvittäminen onnistuu vastaanotolla hyvin.

Vastaanoton yhteydessä voidaan laittaa tai ottaa pois ehkäisykierukka sekä tarvittaessa ottaa esimerkiksi PAPA-, HPV- tai endometriumnäyte. InOvassa on mahdollista tutkia myös verikokeita edullisin hinnoin.

InOvassa on gynekologien ilta- ja viikonloppuaikoja. Lääkärin perusvastaanotolle on varattu aikaa 30 minuuttia ja käyntiin sisältyy ultraäänitutkimus.

Ajanvarauksen voit tehdä netissä tai puhelimitse 017 2631700, sähköpostitse info@inova.fi tai chatin kautta.

Tervetuloa InOvaan gynekologin vastaanotolle myös ilman raskaustoivetta

InOvan gynekologit ovat kokeneita naistentautien ammattilaisia. Perusvastaanotto on 30 min ja sisältää kohdun, munasarjojen ja  alavatsan ultraäänitutkimuksen. Kela-korvattu hinta on 148.50 € (sis. toimistomaksun). Tervetuloa!

InOva – intohimona vaativat hedelmöityshoidot

Tavoitat meidät verkosta 24/7.

+358 (0)17 263 1700

info@inova.fi

Ajurinkatu 16, 70110 Kuopio