Terveydenhuollon toimija! ☘️ InOvan tiloissa Viihdekeskus Minnassa Kuopion ydinkeskustassa olisi heti vapaata toimitilaa hierojille, fysioterapeuteille, lääkäreille, ravitsemusterapeuteille, puheterapeuteille, toimintaterapeuteille tai muulle terveydenhuollon yrittäjälle… Jos sinulla on siis oma yritys ja haluat hyvät puitteet myös lyhyemmäksikin vuokra-ajaksi, niin ota yhteyttä puh. 044 3249281 / Pia tai pia.allinen@inova.fi  Huomio Lääkärit! Olemme myös kiinnostuneita kehittämään ja luomaan uutta paikallista lääkäriasematoimintaa. Mikäli haluaisit aloittaa yksityisvastaanoton InOvassa (myös muut erikoisalat kuin gynekologia/hedelmöityshoidot), niin otathan meihin yhteyttä!

Lue Lisää

Seuraa InOvan Joulukalenteria Facebookissa ja Instagramissa 2.12.2019 alkaen! Joka arkipäivä ennen Joulua luukusta avautuu tarjous, joka on voimassa vain yhden päivän! Varaa aika tai ota yhteyttä samana päivänä, niin saat edun käyttöösi. Käynti sovitellaan tietenkin tutkimukseen, hoitoon tai vastaanottoon sopivalle ajankohdalle. Ajanvaraus onnistuu soittamalla puh. 017 263 1700, sähköpostitse info@inova.fi tai kotisivujemme chatin kautta. Joulukalenterin luukkujen ehdot: – Etu koskee vain uusia hoitoja – Yksi etu per asiakas/pariskunta – %-etu lasketaan kela-korvatusta hinnasta, jos hoitoa

Lue Lisää

Olemme Joululomalla 21.12.19-1.1.2020. Loman aikana emme tee hoitojen aikataulutuksia emmekä uusi / tee reseptejä eli huolehdithan nämä asiat kuntoon jo hyvissä ajoin 🙂 Akuuteissa asioissa meidät tavoittaa kotisivujen chatin kautta. Rauhallista Joulun aikaa!

Lue Lisää

InOvassa pääset lahjamunasoluhoitoon jonottamatta. Myös lahjasiittiöhoidot suomalaisilla tai ulkomaisilla siittiöillä onnistuvat jonottamatta. Luovutetuilla sukusoluilla tehtävät hoidot edellyttävät psykologin antamaan lahjasukusoluneuvontaa, joka on hyvä käydä heti hoitoja suunniteltaessa. Lähetä meille viesti tai soita, niin kerromme lisää!

Lue Lisää

InOvan tiimi on tavattavissa Itä-Suomen Lääketiedetapahtumassa Kuopiossa 24.-26.9.2019. Tapahtuman vuoksi vastaanottoja ei ole lainkaan keskiviikkona 25.9. ja torstaina 26.9. vasta klo 16 jälkeen. Vastaamme päiväaikana puheluihin vain rajoitetusti. Parhaiten meidät tavoittaa chatin kautta. Aurinkoista syyskuuta!  

Lue Lisää

Lomat on ohi ja InOvan tiimi on palannut normaaliin työrytmiin 🙂 Tavoitat meidät parhaiten arkisin klo 8-16 välillä. Ilta-chat on syksyn ajan keskiviikkoisin! Chatin kautta voit tehdä ajanvarauksen lääkärille, hoitajalle tai labraan tai kysyä neuvoja esim. hedelmällisyyteen, hoitoihin tai sukusolujen luovutukseen liittyen. Kysymyksiä voi esittää joko omalla nimellä tai nimettömästi. Uusia munasolujen ja siittiöiden luovuttajia tarvitaan lisää, joten olkaa rohkeasti yhteydessä, jos lahjoittaminen kiinnostaisi! Kerromme sitten lisää luovutusprosessista ja siitä maksettavista korvauksista. Hedelmällisyysneuvonta on täysin maksuton

Lue Lisää

Olemme kesälomalla 8.-28.7.2019. Muistathan tarkistaa, että heti elokuun alkuun ajoittuvat hoidot on nyt suunniteltuna ja reseptit valmiina. Loman aikana emme tee/uusi reseptejä. Heinäkuulle ajoittuvat inseminaatiot on myös sovittava 5.7.19 mennessä. Yhteydenotot tai uudet ajanvaraukset voi tehdä chatin tai sähköpostin kautta myös loma-aikana. Aurinkoista kesää toivottaa InOvan tiimi!  

Lue Lisää

InOvassa on mahdollista tehdä kohdun limakalvon reseptiivisyys- eli ERA-testi. ERA-testin tavoitteena on selvittää, mikä alkionsiirtopäivä olisi optimaalisin kohdun limakalvon vastaanottavaisuuden kannalta. Tutkimusta suositellaan, jos taustalla on useita alkionsiirtoja ilman raskautta tai toistuvia alkuraskauden keskenmenoja. Raskauden alkuun vaikuttavat myös alkion laatu, naisen ikä ja muut lapsettomuuden syyt. Näyte otetaan kohdun limakalvolta joko luonnollisessa kuukautiskierrossa tai estrogeenilla ja keltarauhashormonilla tuetussa kierrossa. Valmistautumisohjeet saat InOvasta. ERA-vastausten saamiseen menee noin kaksi viikkoa. Tarjoamme 30.6.2019 asti ERA-tutkimukset hintaan 400 € (norm. 600 €/tutkimus). Näytemaksun lisäksi tulee

Lue Lisää

Raskautta suunnittelevat naisparit ja sinkkunaiset, InOva tarjoaa tänäkin vuonna naisparien ja itsellisten naisten IVF-hoidot sekä niihin liittyvät pakastetun alkion siirrot tasa-arvoiseen hintaan eli annamme kela-korvauksen suuruisen alennuksen hoidon loppusummasta. Koeputkihedelmöityshoidossa (IVF) etu on noin 600 €/hoito ja pakastetun alkion siirrossa etu on noin 150 €/hoito. Kätilön tekemän inseminaation hinta on arkisin 130 € ja iltaisin/viikonloppuisin 180 €. Hinta sisältää kätilön tekemän inseminaation, uä-tutkimuksen inseminaation yhteydessä sekä siemennesteen käsittelyn. Siittiöt on hankittava erikseen. Kysy lisätiedot puh.

Lue Lisää
Ota yhteyttä puh. 017 263 1700 tai info@inova.fi