InOvassa pääset lahjamunasoluhoitoon jonottamatta. Myös lahjasiittiöhoidot suomalaisilla tai ulkomaisilla siittiöillä onnistuvat jonottamatta. Luovutetuilla sukusoluilla tehtävät hoidot edellyttävät psykologin antamaan lahjasukusoluneuvontaa, joka on hyvä käydä heti hoitoja suunniteltaessa. Lähetä meille viesti tai soita, niin kerromme lisää!

Lue Lisää

InOvan tiimi on tavattavissa Itä-Suomen Lääketiedetapahtumassa Kuopiossa 24.-26.9.2019. Tapahtuman vuoksi vastaanottoja ei ole lainkaan keskiviikkona 25.9. ja torstaina 26.9. vasta klo 16 jälkeen. Vastaamme päiväaikana puheluihin vain rajoitetusti. Parhaiten meidät tavoittaa chatin kautta. Aurinkoista syyskuuta!  

Lue Lisää

Lomat on ohi ja InOvan tiimi on palannut normaaliin työrytmiin 🙂 Tavoitat meidät parhaiten arkisin klo 8-16 välillä. Ilta-chat on syksyn ajan keskiviikkoisin! Chatin kautta voit tehdä ajanvarauksen lääkärille, hoitajalle tai labraan tai kysyä neuvoja esim. hedelmällisyyteen, hoitoihin tai sukusolujen luovutukseen liittyen. Kysymyksiä voi esittää joko omalla nimellä tai nimettömästi. Uusia munasolujen ja siittiöiden luovuttajia tarvitaan lisää, joten olkaa rohkeasti yhteydessä, jos lahjoittaminen kiinnostaisi! Kerromme sitten lisää luovutusprosessista ja siitä maksettavista korvauksista. Hedelmällisyysneuvonta on täysin maksuton

Lue Lisää

Olemme kesälomalla 8.-28.7.2019. Muistathan tarkistaa, että heti elokuun alkuun ajoittuvat hoidot on nyt suunniteltuna ja reseptit valmiina. Loman aikana emme tee/uusi reseptejä. Heinäkuulle ajoittuvat inseminaatiot on myös sovittava 5.7.19 mennessä. Yhteydenotot tai uudet ajanvaraukset voi tehdä chatin tai sähköpostin kautta myös loma-aikana. Aurinkoista kesää toivottaa InOvan tiimi!  

Lue Lisää

InOvassa on mahdollista tehdä kohdun limakalvon reseptiivisyys- eli ERA-testi. ERA-testin tavoitteena on selvittää, mikä alkionsiirtopäivä olisi optimaalisin kohdun limakalvon vastaanottavaisuuden kannalta. Tutkimusta suositellaan, jos taustalla on useita alkionsiirtoja ilman raskautta tai toistuvia alkuraskauden keskenmenoja. Raskauden alkuun vaikuttavat myös alkion laatu, naisen ikä ja muut lapsettomuuden syyt. Näyte otetaan kohdun limakalvolta joko luonnollisessa kuukautiskierrossa tai estrogeenilla ja keltarauhashormonilla tuetussa kierrossa. Valmistautumisohjeet saat InOvasta. ERA-vastausten saamiseen menee noin kaksi viikkoa. Tarjoamme 30.6.2019 asti ERA-tutkimukset hintaan 400 € (norm. 600 €/tutkimus). Näytemaksun lisäksi tulee

Lue Lisää

Raskautta suunnittelevat naisparit ja sinkkunaiset, InOva tarjoaa tänäkin vuonna naisparien ja itsellisten naisten IVF-hoidot sekä niihin liittyvät pakastetun alkion siirrot tasa-arvoiseen hintaan eli annamme kela-korvauksen suuruisen alennuksen hoidon loppusummasta. Koeputkihedelmöityshoidossa (IVF) etu on noin 600 €/hoito ja pakastetun alkion siirrossa etu on noin 150 €/hoito. Kätilön tekemän inseminaation hinta on arkisin 130 € ja iltaisin/viikonloppuisin 180 €. Hinta sisältää kätilön tekemän inseminaation, uä-tutkimuksen inseminaation yhteydessä sekä siemennesteen käsittelyn. Siittiöt on hankittava erikseen. Kysy lisätiedot puh.

Lue Lisää

InOvan tiimi toivottaa asiakkaillemme onnellista uutta vuotta! Vuoden 2018 hoitotulokset olivat erittäin hyvät ja odottelemme ilolla vauvojen syntymäuutisia. Tänäkin vuonna kätilöt Sanna ja Pia tekevät inseminaatioita edulliseen hintaan. Lääkäreiden iltavastaanottoja on viikottain ja viikonloppuvastaanottoja säännöllisesti. Omilla ja luovutetuilla soluilla tehtäviin hedelmöityshoitoihin pääsee jonottamatta. Päivitämme hinnastoamme tammi-helmikuun 2019 aikana. 1.1. alkaen toimistomaksu on 15 €. Meidät tavoittaa lähes aina chatin kautta – sinä kysyt ja me autamme! Yhdessä onnistumme ⭐️

Lue Lisää

Olemme joululomalla 22.12.18- 1.1.2019 välisen ajan. Tavoitat meidät silloin sähköpostin ja chatin kautta. Puheluihin pystymme vastaamaan vain rajoitetusti emmekä loma-aikana voi uusia reseptejä. Huolehdithan siis reseptiuusinnat ajoissa kuntoon 🙂 Jos toivot inseminaatiota loma-aikanamme, niin otathan viimeistään 21.12. yhteyttä, niin sovitaan aikataulut erikseen! Rauhallista ja onnellista Joulun aikaa ja hyvää uutta vuotta 2019! toivottaa InOvan tiimi    

Lue Lisää

Seuraa InOvan Joulukalenteria Facebookissa ja Instagramissa. Joka arkipäivä ennen Joulua luukusta avautuu yhden päivän voimassa oleva tarjous. Varaa aikasi samana päivänä, niin saat edun käyttöösi. Käynti sovitellaan tietenkin tutkimukseen, hoitoon tai vastaanottoon sopivalle ajankohdalle. Lisätiedot InOvasta, puh. 017 2631700!

Lue Lisää

InOva klinikka on mukana Itä-Suomen lääketiedepäivillä 26.-27.9.18. Tämä aiheuttaa muutoksia lääkärin ja hoitajan vastaanottoihin 25.-27.9.18 välisenä aikana ja vastaamme puheluihin ja muihin yhteydenottoihin mahdollisuuksien mukaan. To-iltana 27.9. lääkärin vastaanotto normaalisti klo 16.30 alkaen. Resepti- ja hoitosuunnitelma-asiat kannattaa varmistaa jo hyvissä ajoin 🙂 Iloista syksyä!

Lue Lisää
Ota yhteyttä puh. 017 263 1700 tai info@inova.fi