Toimitilaa vapaana // ammatinharjoittajalääkärit

By PiaAllinen 6 kuukautta ago
Home  /  Yleinen  /  Toimitilaa vapaana // ammatinharjoittajalääkärit

Terveydenhuollon toimija! ☘️

InOvan tiloissa Viihdekeskus Minnassa Kuopion ydinkeskustassa olisi heti vapaata toimitilaa hierojille, fysioterapeuteille, lääkäreille, ravitsemusterapeuteille, puheterapeuteille, toimintaterapeuteille tai muulle terveydenhuollon yrittäjälle…

Jos sinulla on siis oma yritys ja haluat hyvät puitteet myös lyhyemmäksikin vuokra-ajaksi, niin ota yhteyttä puh. 044 3249281 / Pia tai pia.allinen@inova.fi 

Huomio Lääkärit! Olemme myös kiinnostuneita kehittämään ja luomaan uutta paikallista lääkäriasematoimintaa. Mikäli haluaisit aloittaa yksityisvastaanoton InOvassa (myös muut erikoisalat kuin gynekologia/hedelmöityshoidot), niin otathan meihin yhteyttä!

Category:
  Yleinen
this post was shared 0 times
 000
About

 PiaAllinen

  (40 articles)