Tervetuloa InOvaan!

By PiaAllinen 8 kuukautta ago
Home  /  Yleinen  /  Tervetuloa InOvaan!

Lomat on ohi ja InOvan tiimi on palannut normaaliin työrytmiin 🙂

Tavoitat meidät parhaiten arkisin klo 8-16 välillä. Ilta-chat on syksyn ajan keskiviikkoisin! Chatin kautta voit tehdä ajanvarauksen lääkärille, hoitajalle tai labraan tai kysyä neuvoja esim. hedelmällisyyteen, hoitoihin tai sukusolujen luovutukseen liittyen. Kysymyksiä voi esittää joko omalla nimellä tai nimettömästi.

Uusia munasolujen ja siittiöiden luovuttajia tarvitaan lisää, joten olkaa rohkeasti yhteydessä, jos lahjoittaminen kiinnostaisi! Kerromme sitten lisää luovutusprosessista ja siitä maksettavista korvauksista.

Hedelmällisyysneuvonta on täysin maksuton palvelu, johon voit tulla keskustelemaan raskaustoiveista, omaan hedelmällisyyteen liittyvistä huolista tai jos haluat esimerkiksi lisätietoa hoitovaihtoehdoista tai hoitojen hinnoista.

Aurinkoisia päiviä ☀️

Category:
  Yleinen
this post was shared 0 times
 000
About

 PiaAllinen

  (36 articles)