InOvassa on mahdollista tehdä kohdun limakalvon reseptiivisyys- eli ERA-testi. ERA-testin tavoitteena on selvittää, mikä alkionsiirtopäivä olisi optimaalisin kohdun limakalvon vastaanottavaisuuden kannalta. Tutkimusta suositellaan, jos taustalla on useita alkionsiirtoja ilman raskautta tai toistuvia alkuraskauden keskenmenoja. Raskauden alkuun vaikuttavat myös alkion laatu, naisen ikä ja muut lapsettomuuden syyt. Näyte otetaan kohdun limakalvolta joko luonnollisessa kuukautiskierrossa tai estrogeenilla ja keltarauhashormonilla tuetussa kierrossa. Valmistautumisohjeet saat InOvasta. ERA-vastausten saamiseen menee noin kaksi viikkoa. Tarjoamme 30.6.2019 asti ERA-tutkimukset hintaan 400 € (norm. 600 €/tutkimus). Näytemaksun lisäksi tulee

Lue Lisää

Raskautta suunnittelevat naisparit ja sinkkunaiset, InOva tarjoaa tänäkin vuonna naisparien ja itsellisten naisten IVF-hoidot sekä niihin liittyvät pakastetun alkion siirrot tasa-arvoiseen hintaan eli annamme kela-korvauksen suuruisen alennuksen hoidon loppusummasta. Koeputkihedelmöityshoidossa (IVF) etu on noin 600 €/hoito ja pakastetun alkion siirrossa etu on noin 150 €/hoito. Kätilön tekemän inseminaation hinta on arkisin 130 € ja iltaisin/viikonloppuisin 180 €. Hinta sisältää kätilön tekemän inseminaation, uä-tutkimuksen inseminaation yhteydessä sekä siemennesteen käsittelyn. Siittiöt on hankittava erikseen. Kysy lisätiedot puh.

Lue Lisää

InOvan tiimi toivottaa asiakkaillemme onnellista uutta vuotta! Vuoden 2018 hoitotulokset olivat erittäin hyvät ja odottelemme ilolla vauvojen syntymäuutisia. Tänäkin vuonna kätilöt Sanna ja Pia tekevät inseminaatioita edulliseen hintaan. Lääkäreiden iltavastaanottoja on viikottain ja viikonloppuvastaanottoja säännöllisesti. Omilla ja luovutetuilla soluilla tehtäviin hedelmöityshoitoihin pääsee jonottamatta. Päivitämme hinnastoamme tammi-helmikuun 2019 aikana. 1.1. alkaen toimistomaksu on 15 €. Meidät tavoittaa lähes aina chatin kautta – sinä kysyt ja me autamme! Yhdessä onnistumme ⭐️

Lue Lisää

Olemme joululomalla 22.12.18- 1.1.2019 välisen ajan. Tavoitat meidät silloin sähköpostin ja chatin kautta. Puheluihin pystymme vastaamaan vain rajoitetusti emmekä loma-aikana voi uusia reseptejä. Huolehdithan siis reseptiuusinnat ajoissa kuntoon 🙂 Jos toivot inseminaatiota loma-aikanamme, niin otathan viimeistään 21.12. yhteyttä, niin sovitaan aikataulut erikseen! Rauhallista ja onnellista Joulun aikaa ja hyvää uutta vuotta 2019! toivottaa InOvan tiimi    

Lue Lisää

Seuraa InOvan Joulukalenteria Facebookissa ja Instagramissa. Joka arkipäivä ennen Joulua luukusta avautuu yhden päivän voimassa oleva tarjous. Varaa aikasi samana päivänä, niin saat edun käyttöösi. Käynti sovitellaan tietenkin tutkimukseen, hoitoon tai vastaanottoon sopivalle ajankohdalle. Lisätiedot InOvasta, puh. 017 2631700!

Lue Lisää

InOva klinikka on mukana Itä-Suomen lääketiedepäivillä 26.-27.9.18. Tämä aiheuttaa muutoksia lääkärin ja hoitajan vastaanottoihin 25.-27.9.18 välisenä aikana ja vastaamme puheluihin ja muihin yhteydenottoihin mahdollisuuksien mukaan. To-iltana 27.9. lääkärin vastaanotto normaalisti klo 16.30 alkaen. Resepti- ja hoitosuunnitelma-asiat kannattaa varmistaa jo hyvissä ajoin 🙂 Iloista syksyä!

Lue Lisää

Etkö ehdi päiväaikana soittaa, mutta haluaisit keskustella hedelmällisyydestä, raskaustoiveesta tai lapsettomuustutkimuksista. Vai haluaisitko lisätietoja hedelmöistyshoidoista tai tehdä ajanvarauksen? InOvassa on maanantaisin 10.9.2018 alkaen lapsettomuushoitajan puhelin- ja chat-päivystys klo 16-18. Voit soittaa ilman ajanvarausta tai jättää etukäteen soittopyynnön yhteydenottolomakkeen kautta. Puhelinnumeromme on 017 2631700. Chattiin pääset kotisivujemme kautta. Palvelu on maksuton.

Lue Lisää

InOva on suljettuna 29.6.-15.7.2018 henkilökunnan koulutuksen ja vuosiloman vuoksi. Loma-aikana emme pysty vastaamaan puheluihin emmekä uusimaan reseptejä. Meidät tavoittaa nopeiten kotisivujemme chatin kautta. Sähköpostiviesteihin pyrimme vastaamaan kahden arkipäivän kuluessa. Palvelemme normaalisti 16.7.18 klo 8 alkaen. Ihanaa kesää!

Lue Lisää

InOvan tiimi osallistuu ESHRE:n (European Society of Human Reproduction and Embryology) koulutukseen Barcelonassa 1.-4.7.2018. Koulutuksen vuoksi olemme suljettuina koko viikon 27. Klinikka on kokonaan suljettuna myös viikon 28, jolloin lomailemme. InOvan kesäsulku on siis 2.-13.7.2018. Sulkuaikana meille voi lähettää sähköpostia ja chat-viestejä. Yhteydenottoihin vastaamme mahollisimman nopeasti. Puheluihin emme valitettavasti pysty tuolloin vastaamaan. Rentouttavaa ja aurinkoista kesää!

Lue Lisää

Raskautta suunnittelevat naisparit ja sinkkunaiset, InOva tarjoaa naisparien ja itsellisten naisten IVF-hoidot sekä niihin liittyvät pakastetun alkion siirrot tasa-arvoiseen hintaan eli annamme kela-korvauksen suuruisen alennuksen hoidon loppusummasta. Koeputkihedelmöityshoidossa (IVF) etu on noin 600 € ja pakastetun alkion siirrossa etu on noin 150 €. IVF-paketti sisältää kolme uä-käyntiä InOvassa, munasolujen keräyksen ja siittiöiden pesukäsittelyn, hedelmöityksen, alkioiden blastokystiviljelyn sekä alkionsiirron. Hoitopakettien hinnat näet hinnastosta. InOvassa kätilöt tekevät suurimman osan inseminaatioista ja hoitotulokset ovat oikein hyvät! Inseminaation hinta on arkisin

Lue Lisää
Ota yhteyttä puh. 017 263 1700 tai info@inova.fi