InOvan tiimi toivottaa hyvää ja hedelmällistä uutta vuotta 2018! Lahjamunasoluhoitoon pääsee jonottamatta ja hoitotulokset ovat erittäin hyvät. Lahjamunasoluhoidon ja IVF/ICSI-hoidon voi toteuttaa pidemmästäkin välimatkasta joustavasti, vain 2-3 käynnillä Kuopiossa. InOvan yhteistyölääkärit Helsingissä, Oulussa, Joensuussa ja Turussa huolehtivat stimulaation seurannasta ja hoidon ajoituksesta. IVF- ja ICSI-hoidon hinta sisältää alkioiden blastokystiviljelyn, joten kulut eivät pääse yllättämään. Toisella paikakunnalla toteutettava stimulaatio vähennetään hoidon hinnasta. Lisäksi käytössämme on MASH-rahoitus 3000 euroon asti. Jos sinulla on raskaustoive, niin ota rohkeasti yhteyttä meihin! Puh. 017

Lue Lisää

Hyvät asiakkaamme, Olemme joulutauolla 21.12.17- 1.1.2018. Tauon aikana pystymme vastaamaan vain rajoitetusti sähköposteihin, chat-viesteihin ja puheluihin. Jos toivot inseminaatiota joulutaukomme aikana, otathan jo tällä viikolla yhteyttä InOvaan ja sovitaan yhdessä käytännöistä. Puh. 017 2631700. 2.1.2018 alkaen olemme taas avoinna normaalisti (arkisin 8-16, myös iltoja ja viikonloppuja).

Lue Lisää

Onnea Isille isänpäivänä 12.11.2017! Tarjoamme marraskuun 2017 loppuun asti siemennesteen suppean tutkimuksen 20 €:lla kaikille miehille, jotka toivovat joskus tulevansa isiksi ja haluavat varmistaa hedelmällisyytensä. Varaathan ajan puhelimitse 017 2631700, chatin tai sähköpostin info@inova.fi kautta.

Lue Lisää

Jatkamme edullista inseminaatiohinnoittelua 31.12.2017 asti hyvien tulosten ja asiakkailtamme saadun palautteen perusteella! Inseminaatio kätilön tekemänä arkipäivisin klo 8-16 välillä 130 €, iltaisin ja viikonloppuisin 180 €. Hintaan lisätään toimistomaksu 12 €. Hinta sisältää inseminaation ja inseminaation yhteydessä tehtävän uä-tutkimuksen sekä siittiöiden pesukäsittelyn/sulatuksen. Luovutetut siittiöt ja mahdolliset muut uä-käynnit laskutetaan erikseen. Tervetuloa kätilön tekemään inseminaation InOvaan! Hoitoihin ovat tervetulleita kaikki parit ja itselliset naiset, kysy lisää lapsettomuushoitajiltamme puh. 017 2631700, kotisivujemme chatin tai sähköpostin kautta.

Lue Lisää

Blastokysti-vaiheen alkioiden (alkiopäivä 5 tai 6) siirroilla päästään entistä parempiin hoitotuloksiin. Pyrimme sekä tuorealkionsiirroissa että pakastetun alkion siirroissa blastokystivaiheen siirtoihin. Olemme sisällyttäneet alkioiden pitkän viljelyn sekä IVF- että ICSI-hoitopaketteihin. Alkionsiirto tai alkioiden pakastus on mahdollista tehdä myös varhaisemmassa jakautumisvaiheessa, jolloin pois jäävien viljelypäivien hinta vähennetään kyseisen hoidon laskulta.

Lue Lisää

Pe 14.7.2017 InOva on suljettuna henkilökunnan yhteisen lomapäivän vuoksi. Vastaamme puheluihin mahdollisuuksien mukaan ja soitamme takaisin viimeistään maanantaina 🙂 Akuuteissa asioissa voit laittaa viestin chat-palvelun kautta tai jättää soittopyynnön sähköpostiin info@inova.fi. Aurinkoista viikonloppua!

Lue Lisää

Lahjamunasoluhoitoon pääsee tällä hetkellä lähes jonottamatta. Olemme avoinna koko kesän, joten hoito on mahdollista toteuttaa nopeallakin aikataululla. Kysy lisää Sannalta, Päiviltä tai Pialta, puh. 017 2631700. Vastaamme nopeasti myös chat-palvelun ja sähköpostin kautta lähetettyihin tiedusteluihin. Tervetuloa InOvaan!  

Lue Lisää

Kaikki kätilön tekemät inseminaatiohoidot 100 €! Hoitoon pääsee jonottamatta koko kesän ajan! Inseminaatio eli keinohedelmöitys edellyttää InOvan tai muun hedelmöityshoitoihin erikoistuneen lääkärin tekemää inseminaatio-suunnitelmaa sekä miehen voimassaolevia infektiokokeita (HIV, B- ja C-hepatiitti). Kysy lisää puh. 017 2631700! Hinta sisältää inseminaation, kätilön tekemän ultraäänitutkimuksen inseminaation yhteydessä ja siittiöiden käsittelyn. Viikonloppuna tai klo 16 jälkeen tehtävät inseminaatiot 130 €. Hinta ei sisällä mahdollisia ylimääräisiä ultraäänikäyntejä eikä luovutettuja siittiöitä. Hinta on voimassa 1.6.-30.9.2017.

Lue Lisää

InOva klinikka tarjoaa 15.5.-31.7.2017 välillä maksuttomassa Hedelmällisyysneuvolassamme käyneille uusille asiakkaille -15 % alennuksen ensimmäisen hoidon loppusummasta. Hedelmällisyysneuvola on tarkoitettu kaikille omasta hedelmällisyydestä kiinnostuneille, raskautta toivoville tai suunnitteleville ja jo hoidoissa olleille pariskunnille ja itsellisille naisille. Lue lisää maksuttomasta ja kaikille avoimesta hedelmällisyysneuvonnastamme www.inova.fi/palvelut/hedelmallisyysneuvola Voit varata ajan puhelimitse (017 2631700), sähköpostitse (info@inova.fi) tai kotisivujen chat-palvelun kautta. Tervetuloa!   Lääkkeet, hoidon suunnittelu ja muut mahdolliset alkututkimukset eivät sisälly tarjoukseen. Alennukseen oikeuttava hoito on toteutettava vuoden 2017 aikana. Alennus

Lue Lisää
Ota yhteyttä puh. 017 263 1700 tai info@inova.fi